BŐVEBBEN A PROGRAMOKRÓL

Ismerd meg táborunk programjának főbb részeit!

ÁLTALÁNOS

A táborozók napi két alkalommal sport vagy nyelvoktatáson vesznek részt. Minden oktatás a tábor területén történik. Az edzők és nyelv tanárok amerikaiak és tolmácsok segítenek nekik az oktatások levezetésében.

JÁTÉKOK

A táborozókat az első napon két nagy csapatra osztjuk. Ez a két csapat több alkalommal is összeméri erejét, ügyességét és tudását. Bizonyos játékokban mindenki részt vesz, azonban vannak olyan játékok is, amikor a csapat kiválaszt pár táborozót,akik képviselik őket. A különféle játékok elengedhetetlenek a táborban, azok teszik igazán mókássá az egészet.

ALKALMAK

Táborunk minden nap kétszer összegyűlik egy vidám, zenés és egyben komoly előadásra. Az elején játszunk és énekelünk, majd egy bibliai témájú előadás következik az adott korosztálynak megfelelő előadásmódban. Olyan dolgok hangzanak el,amelyek a mai fiatalok számára is fontos, tanulságos és alkalmazható lehet.​

NYELVOKTATÁS

Idén is lesz a táborban angol nyelvoktatás. Ezeket az alkalmakat amerikai tanárok fogják tartani, többnyire a szabadban. Az oktatók képes és játékos eszközök segítségével tanítják az angol nyelvet. A táborozók rendszeresen kapnak ajándékokat és édességet.

FOCI

Fiúk, lányok (igen, ti is gyertek bátran) itt az idő egy jót focizni, fejleszteni a tudásotokat! Gyakorlott edzők vezetik az edzéseket, amelyekben egyformán hangsúlyt kap az állóképesség fejlesztése, a technikai elemek elsajátítása és gyakorlása, valamint a sok-sok izgalmas mérkőzés egymás és a tábor vezetői ellen!

KOSÁRLABDA

Amerikai és magyar edzők vezetésével kis csoportokban, vetésforgó rendszerben gyakoroljuk a játék egyes elemeit, délutánonként pedig mehet a bajnokság. A hét csúcspontja az esti, reflektorfényes mérkőzés egymás, és sokszor a felnőtt vezetők ellen.

RÖPLABDA

Legnépszerűbb edzőtáborunkban a hangulat olyan, mint egy homokkal borított görög tengerparton... pattog a labda, hét ágra süt a nap... csak a pálmafák hiányoznak. A röplabda edzéseken mindenki láthatóan nagyon jól érzi magát. Hogy miért? Mert az új barátok szerzése mellett könnyen és gyorsan lehet fejlődni a sportban.

BASEBALL

Magyarországon az elsők között kezdtük el ennek a sportnak az oktatását 2003-ban. Baseball táboraink azóta is töretlen és növekvő népszerűséget élveznek. Kezdőktől a haladókig mindenki tanulhat valamit az egyik legnépszerűbb amerikai sportról - természetesen amerikai edzőktől. Aki csak részt vett ezekben a táborokban az már tudja, hogy egy hét után a külső szemlélőnek nehezen érthető sport valójában izgalmas, taktikus és élvezetes kikapcsolódást nyújt.

AMERIKAI FOCI

Hogy miért ez a sport talán a legnépszerűbb az Egyesült Államokban? Azért, mert az erőnél és a gyorsaságnál is fontosabb a taktika, a fegyelmezett csapatjáték és az ügyesség. Nagy gyakorlattal rendelkező amerikai edzőktől sajátíthatod el a játék alapjait. A táborban nem full-contact, hanem úgynevezett flag-footballt játszunk, ennek keretében megértheted a szabályokat és átélheted a játék örömét veszélyes ütközések nélkül.

DISC-GOLF

Ez a sport a frizbi, a golf, és az erdei túrázás legizgalmasabb részleteinek ötvözete. Ügyességet, türelmet és kitartást igényel, jutalomképpen pedig nagyon szórakoztató. Át lehet dobni egy frizbit a tavon? Szeretnéd kipróbálni? Ha egyszer kipróbálod, egy életre meg fogod kedvelni ezt a sportot.