top of page

BŐVEBBEN A PROGRAMOKRÓL

Ismerd meg táborunk programjának főbb részeit!

- a csillaggal jelölt oktatások alatt külföldi oktatók tanítanak, akikkel az oktatásokon kívül is lehetőségük van a gyerekeknek időt tölteni a hét során. Minden nyáron szívesen látjuk amerikai önkénteseinket, és az idén a német nyelvoktatást is anyanyelvűek végzik.

ÁLTALÁNOS 

A táborozók napi két alkalommal sport- vagy nyelvoktatáson vesznek részt. Ezek egy időben zajlanak, ezért csak egyet lehet választani közülük a jelentkezésnél. Minden foglalkozás a tábor területén történik. Ezen kívül minden nap vannak közös játékok, versenyek, közösség építő programok és bibliai témájú foglalkozások.

JÁTÉKOK

A táborozókat az első napon két nagy csapatra osztjuk. Több alkalommal is összemérik erejüket, tudásukat és ügyességüket. Van amikor mindenki részt vesz bennük, azonban vannak alkalmak, amikor a csapat kiválaszt pár lelkes önkéntest, akik képviselik őket. Ezeknek a különféle játékoknak fontos szerepük van abban, hogy a fiatalok már a hét első napján feloldódjanak és jól érezzék magukat.

ELŐADÁSOK

Táborunk minden nap kétszer összegyűlik egy vidám, zenés és egyben komoly előadásra. Játékokkal és énekekkel dobjuk fel a hangulatot, majd egy bibliai témájú tanítás következik az adott korosztálynak megfelelő előadásmódban. Olyan dolgok hangzanak el, amelyek a fiatalok számára is fontosak, tanulságosak lehetnek, vallási háttértől függetlenül. Mind ezek mellett elengedhetetlenek a vicces, vidám jelenetek.

KOSÁRLABDA 

Külföldi és magyar edzők vezetésével kis csoportokban, gyakoroljuk a játék egyes elemeit, délutánonként pedig mehet a bajnokság. A hét csúcspontja az esti, reflektorfényes mérkőzés egymás, és sokszor a felnőtt vezetők ellen.

FOCI

Fiúk, lányok (igen, ti is gyertek bátran) itt az idő egy jót focizni, fejleszteni a tudásotokat! Gyakorlott edzők vezetik az edzéseket, amelyekben egyformán hangsúlyt kap az állóképesség fejlesztése, a technikai elemek elsajátítása és gyakorlása, valamint a sok-sok izgalmas mérkőzés egymás és a tábor vezetői ellen!

NYELVOKTATÁS

Idén is lesz angol, sőt német is a táborban! Ezeket az alkalmakat igyekszünk külföldi tanárok segítségével megvalósítani, többnyire a szabadban. Az oktatók képes és játékos eszközök segítségével tanítják a nyelvet. Jöhet bárki: aki egy szót sem tud angolul vagy németül és az is, aki nyelvvizsgára készül.

RÖPLABDA

Legnépszerűbb edzőtáborunkban a hangulat olyan, mint egy homokkal borított görög tengerparton... pattog a labda, hét ágra süt a nap... csak a pálmafák hiányoznak. A röplabda edzéseken mindenki láthatóan nagyon jól érzi magát. Hogy miért? Mert az új barátok szerzése mellett könnyen és gyorsan lehet fejlődni a sportban.

BASEBALL

Magyarországon az elsők között kezdtük el ennek a sportnak az oktatását 2003-ban. Baseball táboraink azóta is töretlen és növekvő népszerűséget élveznek. Kezdőktől a haladókig mindenki tanulhat valami újat. Aki már részt vett baseball oktatáson, az tudja, hogy ez a csapatjáték izgalmas, taktikus és élvezetes kikapcsolódást nyújt.

ULTIMATE-FRISBEE

Az Ultimate Frisbee egy szórakoztató, de ugyanakkor egy versenyképes profi sport. A sport fő célja a csapatjáték és taktika gyakorlatba ültetése a pályán. Egy meccsen 5-7 fős csapatok játszanak egymás ellen. A cél a frizbit eljuttatni a pálya két végén kijelölt zónákba viszont ez csak a csapat társnak való passzolással történhet. Van többféle dobás, amit el lehet sajátítani ezek közül vannak könnyebb és nehezebb dobások is de mindenképp megéri legtöbbet elsajátítani. Egy elég aktív és gyakorlást igénylő foglalkozás, de gyorsan el lehet érni benne egy jó szintet. Remélem felkeltette az érdeklődésed! Találkozzunk a nyáron a pályán!

ÉNEK

Profi tanár segítségével várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni az éneklés alapjaival. Különböző feladatokkal fejlesztjük a táborozók hangképzését. Megtapasztalhatják, milyen egy kórus részese lenni, ahol a harmonizálás alapjait is elsajátíthatják, és valami gyönyörűt hozhatnak létre csupán a hangjuk felhasználásával. A táborunk záró összejövetelén be is mutathatják mindenki előtt egész heti munkájuk gyümölcsét!

SZÍNJÁTSZÁS

A szakkör során a táborozók kipróbálhatják magukat a színészet világában, felfedezhetik saját képességeiket, erősségeiket, megismerkedhetnek színpadi gyakorlatokkal és egymással is. Megtapasztalhatják milyen közösen, csapatként létrehozni valami szórakoztatót mások és saját maguk számára. Szeretettel várunk tehát mindenkit, aki szeretné elsajátítani a színpadi előadások alapjait.

KÉZMŰVES

A kézműves foglalkozás az egyik legfelkapottabb oktatás táborunkban. Nem véletlenül, hiszen a legtöbb ember szeret valami szépet létre hozni. Fiúk és lányok egyaránt jól érezhetik magukat megtapasztalva az alkotás örömét! Fejleszd kreativitásodat, vagy csak élvezd a kézműves munka folyamatát. Természetesen mindent, amit készítesz haza is vihetsz magaddal!

Anchor 1
bottom of page