top of page

JOKEREK

Szolgálj velünk jokerként!

NYÁRI ÉTKEZŐS

A nyári étkező, mint feladat nem hangozhat izgalmasnak, viszont a közös szolgálat a többi Jokerrel roppant szórakoztatóvá teszi ezt a feladatot. Fontos a pontosság és a figyelmesség. Napi 3 étkezésről van szó, amit elő kell készíteni, illetve az étkezések után ki kell takarítani az étkezőt és el kell mosogatni a tányérokat, evőeszközöket, poharakat. Gyerek és tini heteken az esték szabadok az étkezősök számára, viszont ifi heteken van esti uzsonna, amit általában 2-3 étkezős intéz el.

_I5A0709.jpg
_I5A0663.jpg
_I5A0652.jpg

SPORT OKTATÓK / EDZŐK

(Foci, Röpi, Kosár, Baseball, Ultimate Frisbee)

Az edzők feladata a táborozók oktatása. Ehhez szükséges az adott sport ismerete, mind elméleti és mind gyakorlati szinten. Ebben a pozícióban szükséges az angol nyelvtudás is mivel jönnek amerikai önkéntesek is sportot oktatni. A délelőtti és délutáni oktatások mellett az edzők szintén be vannak osztva ebédre az étkezősök mellé segítségként. Továbbá a magyar edzők közül egy önkéntes a Sportkoordinátor. A táborban nem az a célunk, hogy a különböző oktatások alatt élsportolókat faragjunk a táborozókból, hanem az, hogy a délelőtti oktatások előtti bizonyságtételek során a táborozók megismerjék Jézust, mint az ő személyes Megváltójuk, illetve az, hogy a kezdők megismerjék a számukra új sportokat, a haladók pedig egy magasabb szinten tudjanak gyakorolni, illetve baráti meccseket játszani!

Programok Cover.jpg
_MG_2034.jpg
SWAT.jpg

SPORTKOORDINÁTOR

A sportkoordinátor feladata a heti sportoktatások kellékeinek az ellenőrzése (legyen elég kellék, legyen fel festve a pálya), a magyar edzők koordinálása és az amerikai edzők koordinálása. A sportkoordinátor nincs beosztva étkezői szolgálatra mivel a sportkoordinátori feladata mellett a sport oktatásban is részt vesz, illetve a heti bajnokságokat is ő szervezi és vezeti le.

1.jpg
IMG_5686-74.jpg
Cover.jpg

KONYHÁS

A konyhás feladata reggeli 8:30-tól 15:00-ig tart. A délutánja és az estéje szabad. A szolgálatába bele tartozik a konyhások segítése az ételek előkészítésében, illetve a fekete mosogató (nagy főző edények) elmosogatása.

_I5A0603.jpg
IMG_4444.jpg
_I5A0576.jpg

TAKARÍTÓ

A takarító feladata a délelőtti oktatások, illetve a táborozók szabadideje alatt zajlik. Az oktatások alatt a közösen használt részeket takarítják ki, teszik rendbe. Ilyen például a közösségi tér és az összejöveteli terem. A kastélyban is van feladatuk, ahol a mosdók takarítása a teendő. Amikor egy hétnek vége van akkor az összes önkéntes segít kitakarítani a területet, hogy felkészüljünk a következő hétre. Ilyenkor a legfontosabb a sportpályák és az összejöveteli terem kitakarítása.

IMG_4454.jpg
IMG_0838.jpg
IMG_4456.jpg
bottom of page