top of page
Joker.jpg

JOKER

Gyere Te is jokernek idén nyáron! Ha elmúltál már 16, szeretnél egy nagyszerű csapat részévé válni, élvezed a háttérmunkákat, lelkes vagy és szeretnél a szolgálat által növekedni a hitedben, akkor köztünk a helyed! A táborozóknak nagy szükségük van edzőkre, tolmácsokra, zenészekre, étkezősökre, takarítókra és mindenkire, aki segít a tábor legkülönbözőbb területein.

Szobavezető.jpg

SZOBAVEZETŐ

Szeretnél befektetni a fiatalabb generációba? Gyere szobavezetőnek a táborba! Így lehetőséged lesz életre szóló kapcsolatokat építeni, a fiatalokat közelebb vezetni Krisztushoz, megbeszélni velük az élet nagy kérdéseit és segíteni őket meghatározó döntések meghozásában. Gyere és szolgálj velünk szobavezetőként!

SWAT.jpg

SWAT

A SWAT, korábbi nevén felnőtt, vagy különleges önkéntesek olyan személyek, akik olyan különleges feladatokat látnak el, amelyekhez tapasztalat vagy előképzettség szükséges. Lehetsz fiatal, vagy idős, ha van életmentői képesítésed, oktatnál egy sportot, lennél éjjeliőr, vagy segítenél a konyhán, akkor itt a helyed!

KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT

Lehetőséged van arra, hogy nálunk végezd el 50 órás közösségi szolgálatodat! Szerződéskötéssel és egyéb információkkal kapcsolatban keresd munkatársunkat az agostonlili@eletszava.org e-mail címen.

az önkéntesek vezetői

Portrait-4-2.jpg

JAKAB GERGELY

Fiú Szobavezetők Vezetője

+36 20 801 5144

Portrait-5.jpg

ÁGOSTON LILI

Lány Önkéntesek Vezetője

+36 20 801 5144

Portrait-1-2.jpg

BARBARICS DANI

Jokerek Vezetője

+36 20 801 5144

A vezetők képére kattintva átirányítunk a Facebook oldalukra, ahol ha bármilyen kérdésed van, bátran keresd őket!

ÖNKÉNTESEK

Szolgálj velünk idén nyáron!

bottom of page