top of page

ÖNKÉNTESEK

Szolgálj velünk idén nyáron!

_I5A0603.jpg

JOKER

Gyere Te is jokernek idén nyáron! Ha elmúltál már 16, szeretnél egy nagyszerű csapat részévé válni, élvezed a háttérmunkákat, lelkes vagy és szeretnél a szolgálat által növekedni a hitedben, akkor köztünk a helyed! A táborozóknak nagy szükségük van edzőkre, tolmácsokra, zenészekre, étkezősökre, takarítókra és mindenkire, aki segít a tábor legkülönbözőbb területein.

Szobavezető.jpg

SZOBAVEZETŐ

Szeretnél befektetni a fiatalabb generációba? Gyere szobavezetőnek a táborba! Így lehetőséged lesz életre szóló kapcsolatokat építeni, a fiatalokat közelebb vezetni Krisztushoz, megbeszélni velük az élet nagy kérdéseit és segíteni őket meghatározó döntések meghozásában. Gyere és szolgálj velünk szobavezetőként!

SWAT.jpg

SWAT

A SWAT, korábbi nevén felnőtt, vagy különleges önkéntesek olyan személyek, akik olyan különleges feladatokat látnak el, amelyekhez tapasztalat vagy előképzettség szükséges. Lehetsz fiatal, vagy idős, ha van életmentői képesítésed, oktatnál egy sportot, lennél éjjeliőr, vagy segítenél a konyhán, akkor itt a helyed!

Önkéntes csapatépítő-6-web jun.png

Önkéntes csapatépítőnk idén június 26-28 között kerül megrendezésre.

Ha szeretnél a nyári táborok alatt önkéntesként szolgálni velünk, akár jokerként vagy szobavezetőként, jelentkezz június 21-ig, mert a részvétel feltétele annak!

Ha már részt vettél a csapatépítőn vagy jelentkeztél, akkor a következő lépés az, hogy jelentkezz a nyári tábori szolgálatodra.

bottom of page