top of page

TÁMOGATÁS

Ezek a beszámolók olyan fiataloktól származnak, akik azért jöhettek el a hozzánk, mert valaki adományt küldött rászoruló gyerekek táboroztatására.

Gradient

ZERÉND, 13

„Voltam már más táborokban, de itt mindenki egyformán kedves! Itt nincs olyan, hogy „én vagyok a jobb”. Ez vonatkozik a táborozókra, felnőttekre, mindenkire.  Nekem otthon nincs sok barátom, mert kicsit kiközösített vagyok. Úgyhogy gondoltam, hogy mivel ezen a helyen nem ismer senki, így hátha szerzek barátokat.  Tetszik ez a hét, mert sokat lehet tanulni.  Kedden hallottam, hogy Jézus annyira szeret, hogy meghalt értem. Ez többet ér nekem minden barátságnál. Ez hiányzott az életemből, hogy valakiben teljesen megbízzak, mert a családomon kívül senkiben sem tudok. Ezt szeretném haza vinni magammal, és elmondani a többieknek is! Mert ismerek még olyanokat, akiket eléggé kiközösítettek, és így nekik is egy kicsit jobbá tehetném az életüket. Azoknak is megmutatnám, akik engem megbántottak, hogy a szeretet mire képes."

Kedves Olvasónk!

A fenti beszámoló egy olyan fiataltól származik, aki azért jöhetett el a hozzánk, mert valaki adományt küldött rászoruló gyerekek táboroztatására. Az elmúlt évben sok család önhibáján kívül került nehéz körülmények közé – számukra a táborozás segítség nélkül csupán álom maradna. Mások eleve rossz helyzetben voltak, már a COVID-19 járvány előtt is. A WOL Élet Szava célja az, hogy minden jelentkező el tudjon jönni és hallhassa az evangéliumot, függetlenül az anyagi lehetőségeitől. Viszont a várhatóan ezer résztvevőből körülbelül kétszázötven csak pénzügyi támogatással tud eljutni hozzánk, ezért tisztelettel és szeretettel kérjük segítségedet!

Ha szeretnél adományt küldeni egy táborozó részére, akkor azt az alábbi elérhetőségen teheted meg:

Név: WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány

Számlaszám: 11742063-20010427 (OTP Bank)

Közleménybe: „Tábori ösztöndíj”

 

Nemzetközi átutaláshoz:

BIC (Swift) Code: OTPVHUHB

IBAN: HU32 1174 2063 2001 0427 0000 0000

HÁLÁSAK VAGYUNK MINDEN SEGÍTSÉGÉRT!

bottom of page