top of page

TÁMOGATÁS

Ezek a beszámolók olyan fiataloktól származnak, akik azért jöhettek el a hozzánk, mert valaki adományt küldött rászoruló gyerekek táboroztatására.

Gradient

ZERÉND, 13

„Voltam már más táborokban, de itt mindenki egyformán kedves! Itt nincs olyan, hogy „én vagyok a jobb”. Ez vonatkozik a táborozókra, felnőttekre, mindenkire.  Nekem otthon nincs sok barátom, mert kicsit kiközösített vagyok. Úgyhogy gondoltam, hogy mivel ezen a helyen nem ismer senki, így hátha szerzek barátokat.  Tetszik ez a hét, mert sokat lehet tanulni.  Kedden hallottam, hogy Jézus annyira szeret, hogy meghalt értem. Ez többet ér nekem minden barátságnál. Ez hiányzott az életemből, hogy valakiben teljesen megbízzak, mert a családomon kívül senkiben sem tudok. Ezt szeretném haza vinni magammal, és elmondani a többieknek is! Mert ismerek még olyanokat, akiket eléggé kiközösítettek, és így nekik is egy kicsit jobbá tehetném az életüket. Azoknak is megmutatnám, akik engem megbántottak, hogy a szeretet mire képes."

Kedves Olvasónk!

A fenti beszámoló egy olyan fiataltól származik, aki azért jöhetett el a hozzánk, mert valaki adományt küldött rászoruló gyerekek táboroztatására. Az elmúlt évben sok család önhibáján kívül került nehéz körülmények közé – számukra a táborozás segítség nélkül csupán álom maradna. Mások eleve rossz helyzetben voltak, már a COVID-19 járvány előtt is. A WOL Élet Szava célja az, hogy minden jelentkező el tudjon jönni és hallhassa az evangéliumot, függetlenül az anyagi lehetőségeitől. Viszont a várhatóan ezer résztvevőből körülbelül kétszázötven csak pénzügyi támogatással tud eljutni hozzánk, ezért tisztelettel és szeretettel kérjük segítségedet!

Köszönjük, hogy gondolkozol azon, hogy támogasd a nyári tábort!

 

A célunk az, hogy minden gyermek és fiatal meghallja az örömhírt, az evangéliumot, megismerje, kövesse és hirdesse Krisztust. A tábor ehhez egy kiváló eszköz, hiszen napi 2x van bibliaóra és az esti alkalmakon részletesen elmagyarázzuk az evangéliumot. Döntésre hívjuk a gyerekeket és fiatalokat. Megmutatjuk nekik, hogyan tudnak napi kapcsolatban lenni Istennel a csendességen keresztül. Adunk egy jókora támogatást abban, hogy meg tudják élni a hitüket, segítünk nekik, hogy el tudják mondani a megtérésük történetét, és utána erősebben, érettebben, felkészültebben küldjük őket vissza a gyülekezetekbe.

 

Ha ezt te is fontosnak tartod, akkor kérlek imádkozz értünk!

Ha imádságban Isten arra indít, hogy te így is részt vegyél ebben a szolgálatban, akkor azt is megteheted akár alkalmi, akár rendszeres anyagi támogatással.

 

A 2023-as évben 923 táborozónk volt, ebből 240 táborozó kedvezménnyel jött el a táborba. Ez több, mint 6.000.000 forint volt a támogatóinktól, és ez csak a kedvezmények része. A tábort fel kell tartani, hogy biztonságos legyen, évről-évre új, izgalmas játékokat kell beszerezni, hogy a gyerekek akarjanak jönni hozzánk, személyzetet kell biztosítani számunkra és megannyi más operatív jellegű dologra kell költeni, hogy a tábor képes legyen biztonságosan helyet adni a gyermekek és fiatalok számára.

Ha szeretnél adományt küldeni egy táborozó részére, akkor azt az alábbi elérhetőségen teheted meg:

Név: WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány

Számlaszám: 11742063-20010427 (OTP Bank)

Közleménybe: „Tábori ösztöndíj”

 

Nemzetközi átutaláshoz:

BIC (Swift) Code: OTPVHUHB

IBAN: HU32 1174 2063 2001 0427 0000 0000

HÁLÁSAK VAGYUNK MINDEN SEGÍTSÉGÉRT!

bottom of page