top of page
Fizetési módok
Számla információk
SZÉP kártya
Érkezés
Elhelyezés
Orvosi ellátás, elsősegély
Gyógyszer
Speciális étrend
Szabályok
Szükséges dokumentumok
Mit hozz

HOGYAN FIZETHETEM KI A TÁBOROZÁSI DÍJAT?

Legegyszerűbben bankkártyával online fizethet, esetleg átutalással vagy bankfióki befizetéssel, de mindegyik esetben egy összegben. A fizetési módot az online jelentkezés kitöltésekor választhatja ki. 

 1. Bankkártyával - az online jelentkezés folyamat részeként átirányítjuk az OTP Simple bankkártyás fizetési oldalra. Ebben az esetben a táborozási díj összege rendelkezésére kell álljon a folyószámláján a jelentkezés elküldésekor.  

 2. Átutalással: a jelentkezést visszaigazoló e-mailben elektronikus számlát küldünk, mely alapján tudja később utalni.  

 3. OTP bankfiókban a folyószámlánkra befizetni a számla összegét. OTP 11742063-20010427

Kérjük vegye figyelembe, hogy helyszíni készpénzes befizetésre nincs lehetőség! Amennyiben a részvételi díj már befizetésre került, de lemondják a részvételt három nappal a turnus megkezdése előtt, a kifizetett összeget nem tudjuk visszafizetni. Ez alól kivételt képez a lebetegedés, amelyet orvosi papírral kell igazolni.  

A befizetés igazolására csak akkor kell készülnie, amennyiben a díjat a táborozást megelőző 3 napban fizette ki. Ebben az esetben kérjük az átutalási bizonylat bemutatását (nyomtatott formában vagy pl. okostelefonján internetes bankjába belépve).    

A befizetendő összegről minden esetben elektronikus számlát küldünk az Ön által megadott számlázási e-mail címre. Kérjük, számla nélkül ne utaljon! Egy utalásban csak egy fő részvételi díját utalja, több jelentkező esetén kérjük külön utalásokban fizessen! Az utalás/befizetés közleményébe minden esetben írja be a kapott számla sorszámát és a táborozó nevét!  

   

A tranzakció sikerességéről minden esetben a saját banki felületén tud informálódni, ezért alapítványunk nem küld róla külön tájékoztatást.   

MILYEN SZÁMLÁT KAPOK?

Minden esetben elektronikus számlát küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címre. 

LEHET SZÉP KÁRTYÁVAL FIZETNI?

Sajnos SZÉP kártyát NEM tudunk elfogadni.

MIKOR KELL ÉRKEZNI A TÁBORBA?

Az érkezés és a bejelentkezés vasárnap 14:30-17:00 között zajlik. A folyamat meggyorsítása érdekében kérjük, már otthon töltsenek ki minden szükséges papírt.   

Ha lehetőségük van rá, csodálják meg kastélyunkat, sétáljanak a gyönyörű parkunkban vagy játszanak gyermekükkel a közösségi terünkön.   

MIKOR VIGYEM HAZA A GYERMEKEMET?

Kérjük a szülőket/gondviselőket, hogy szombaton délelőtt 8:30 és 10:00 óra között gondoskodjanak gyermekeik hazaszállításáról. Kérjük ezt az idősávot tartsák be, ez ad munkatársi csapatunknak elég időt arra, hogy a szobákat megfelelően felkészíthessük a következő turnusra.

A 18. életévüket be nem töltött táborozókat - amennyiben nem a szülő vagy törvényes gondviselő jön értük - csak két tanú által aláírt meghatalmazással lehet elvinni. Ugyanígy meghatalmazással tudjuk elengedni azokat is, akik még kiskorúak, de szeretnének egyedül utazni. 

HOL LAKNAK A TÁBOROZÓK?

Táborozóinkat fürdőszobás, emeletes ágyas, maximum 16 fő elszállásolására alkalmas szobákban helyezzük el. Paplant, párnát és ágyneműt biztosítunk, törölközőt azonban hozni kell. 

A WOL Élet Szava immár több mint 30 éves tapasztalata alapján korcsoportok szerint osztjuk be a résztvevőket. Célunk, hogy gyermeke a lehető legkényelmesebben érezze magát saját korosztályával. Amennyiben a jelentkezésnél nem adta meg, hogy gyermeke kivel lakna szívesen együtt, kérjük, a megadott elérhetőségeink egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot, mert a beosztás módosítására a helyszínen már nem lesz lehetőség.

BALESET VAGY BETEGSÉG ESETÉN MI LESZ A GYRMEKEMMEL?

táborozás időtartama alatt egészségügyi képesítéssel rendelkező elsősegélynyújtó teljesít szolgálatot, aki az esetlegesen megbetegedett vagy megsérült résztvevők sürgősségi ellátásáért felelős. 

A WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány szerződésben áll Tóalmás község egyik háziorvosával. Amennyiben a képzett egészségügyi munkatársunk indokoltnak látja, a gyermeket azonnal orvoshoz viszi. 

Ha egy táborozó tartós kezelést, felügyeletet, ápolást igényel, illetve, ha fekvőbeteg lesz vagy lázas állapot lép fel nála, valamint az itt tartózkodása alatt jön ki rajta fertőző betegség, azonnal értesítjük a szülőket, gondviselőket. Ilyen esetben kérjük, hogy gondoskodjanak az azonnali hazaszállításáról és a további gyógykezeléséről! 

A GYERMEKEM GYÓGYSZERT SZED, HONNAN TUDJAM, HOGY MINDIG BESZEDI-E?

A táborozókra felnőtt önkéntesek vigyáznak, akik segítenek nekik mindenben. Ha gyermekének gyógyszert kell szednie, kérjük jelezze az elsősegélynyújtónak és a szoba vezetőnek bejelentkezéskor. 

SPECIÁLIS ÉTRENDRE/DIÉTÁRA VAN SZÜKSÉGE GYERMEKEMNEK. HOGYAN TUD MAJD ÉTKEZNI?

A konyhánkban csak hagyományos ételek elkészítésére van lehetőségünk, de a különleges étrendet igénylők számára tudunk rendelni külön, melynek felára: 9900 Ft/hét.  Ezek a speciális ételek elkülönítve készülnek, de ugyanazon a konyhán, ahol hagyományos élelmiszerek is vannak. Ezáltal az esetleges glutén és egyéb allergén anyag keresztszennyeződés lehetőségét nem tudjuk teljesen kizárni!  Kérjük, hogy jelentkezéskor mindenképpen jelezze, hogy gyermeke pontosan mire allergiás, milyen étrendre van szüksége! Amennyiben gyermeke súlyos ételallergiával rendelkezik, kérjük mindenképpen hozzon magával EpiPent, és erről tájékoztassa érkezéskor a helyi egészségügyi személyzetet. Ha a gyereknél nincsen és esemény miatt mégis használni kell egyet, akkor megkérjük, hogy a szülő pótolja ezt a tábor végéig.

MIILYEN SZABÁLYOK VANNAK A TÁBORBAN?

A WOL Élet Szavánál mindenkit arra kérünk, hogy szolidan öltözködjön. A fiúk is mindig viseljenek pólót.

Táborozóinktól elvárjuk, hogy minden programon részt vegyenek.

Területünkre dohányárut, alkoholt, kábítószert, bármilyen szúró-, vagy lőfegyvert, kést vagy veszélyes eszközt, illetve erkölcstelen (pl. pornográfia, erőszak) tartalmú nyomtatott vagy elektronikus kiadványt behozni szigorúan tilos. Ezen kívül a nem házastársak közötti romantikus fizikai kapcsolat nem megengedett. A verbális és a fizikai erőszak semmilyen formája sem megengedett.

    

Mivel szeretnénk, hogy mindenki jól érezné magát, fenntartjuk azt a jogot, hogy az előbbieket sértő, valamint a bomlasztó vagy elfogadhatatlan magatartást tanúsító személyt a szülővel/gondviselővel egyeztetve hazaküldjük.

MILYEN DOKUMENTUMOKAT HOZZAK MAGAMMAL?

 • Nyilatkozat a táborozó egészségi állapotáról (Az egészségügyi nyilatkozatot a tábor előtt tesszük elérhetővé.)  

 • Beleegyező nyilatkozat a személyes adatok kezelésről.   

 • Meghatalmazás (Amennyiben a kiskorú táborozót nem a szülő/gondviselő viszi haza.)   

 • A nyilatkozatokhoz szükséges nyomtatványok INNEN tölthetők le.

MIT CSOMAGOLJ?

 • Sportruházat, sportcipő

 • Fürdőruha

 • Melegebb öltözet

 • Tisztasági felszerelés, törölköző (+1 törölköző a strandoláshoz)

 • Biblia, toll, jegyzetfüzet

 • Zsebpénz (a táborban van büfé és ajándékbolt)

 • Sapka/kendő a tűző napsütés ellen

 • Kulacs – Aqua park/Oxigénpark busszal 1,5 óra egyirányban

 • Hátizsák, amibe teheti a zsebpénzét, kulacsát, hideg ebédjét, amit a kirándulások alkalmával kapnak

 • Ha nem bírja a buszt, akkor arra gyógyszert

 • Ha enyhén laktózérzékeny, akkor arra gyógyszert

  

A táborba hozott vagyon- és értéktárgyakért semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni! 

MIT KELL TUDNOM A KIRÁNDULÁSOKRÓL?

Minden héten lesz egy-egy nap különleges kirándulás. Az első 2 héten a tóalmási strandra visszük ki őket, utána pedig egyik héten a ceglédi csúszdaparkba megyünk, a másik héten pedig az Oxygen Adrenalinparkba a Mátrába. A kirándulások napja nagyban függ az időjárástól.

 

Tóalmási strand tudnivalók: (1., 2. héten)

 

Weboldal: Tóalmási Szent András Gyógyvizes Strandfürdő Bemutatkozás | Tóalmás Község honlapja (toalmas.hu)

 

A belépő ára benne a van a tábori árban. A strand mostanában lett felújítva. 1 nagy és 2 kisebb medencével rendelkezik.  Gyalog fogunk menni (kb 25 perc). Sapka/kendő, törölköző, fürdőruha és kulacs legyen mindenkinél.

 

Az aquaparki tudnivalók: (3., 5., 7. héten)

 

Weboldal: Aqua Centrum Csúszdapark – Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont (cegledfurdo.hu)

 

A belépő és a busz ára benne a van a tábori árban.

 

Buszokkal fogunk menni (kb , 1,5 óra) az ebéd után, és vacsorára fogunk visszaérni.

 

Aki mégsem szeretne a vízbe menni, annak a csúszdapark területén a szárazon csinálunk programokat.. Nem kell feltétlenül tudni úszni, hiszen sok olyan csúszda van, ahol leér a lábuk, de a belépéskor kapnak olyan színű karszalagot, ami a magasságukhoz van rendelve, így a csúszdapark dolgozói pontosan látják, hogy kit mire szabad felengedni. Érdemes elolvasni a csúszdapark honlapját. Ebéd után indulunk, de érdemes zsebpénzzel készülni egy fagyi/lángos erejéig. Sapka/kendő, törölköző, fürdőruha, hátizsák és kulacs legyen mindenkinél

 

Oxigén adrenalinpark tudnivalók: (4., 6. héten)

 

Weboldal: Oxygen Adrenalin Park - Kalandpark (adrenalin-park.hu)

 

Az Oxigénparkba belépő ugyan nincs, de minden gyereknek vettünk 10 fityinget (ez a helyi zseton, és ezzel működik minden)(a 10 fitying és a busz ára benne van a tábori árban).

 

Buszokkal fogunk menni (kb , 1,5 óra) a reggeli alkalom után, és vacsorára fogunk visszaérni.

 

Kis csoportokra oszlunk majd és úgy visszük a gyerekeket játszani. A 10 fityingen kívül lehetőségük lesz helyben váltani még többet saját költségre. Hideg ebédet viszünk, de érdemes zsebpénzzel készülni egy fagyi/lángos erejéig. Érdemes átnézni a park weboldalát, hiszen megannyi különleges élmény közül választhat majd a gyermek. Sapka/kendő, hátizsák és kulacs legyen mindenkinél.

KÉRDÉSEM VAN A JELENTKEZÉSSEL, TÁBORRAL KAPCSOLATBAN, KIT KERESSEK?

További kérdésekkel forduljon hozzánk a tabor@eletszava.org e-mail címen vagy a +36 20 216 4800-as telefonszámon.

LEHET KEDVEZMÉNYT IGÉNYELNI?

Célunk, hogy egy gyermek se maradjon le táborunkról anyagi okok miatt, ezért igyekszünk segítséget nyújtani azoknak, akik másként nem tudnának eljönni a táborba. A kedvezményeket a kedvezmény alap erejéig tudjuk biztosítani.

 

A kedvezmény alapba olyan emberek küldenek adományokat, akiknek fontos, hogy számukra akár ismeretlen gyermekek is részt tudjanak venni a táborunkban.

 

Amennyiben megteheti, kérem látogasson el a Támogatás fülre, ahol részletesen leírjuk, hogy hogyan lehet ebben részt venni.

 

Kedvezményeinkről itt tájékozódhat részletesen.  

Kérjük, ne jelentkezzen a táborba addig, amíg a kedvezményre jogosító kuponkódot meg nem kapta, mert utólag már nem lehet támogatást jóváírni!

Amennyiben a kedvezményes árat sem tudja kifizetni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot táborunk vezetőjével a itakats@eletszava.org e-mail címen.

Távozás
Egyéb kérdések

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kirándulások
Kedvezmény
bottom of page