top of page

KEDVEZMÉNYEK

Tudj meg többet kedvezményeinkről!

Szeretnénk, ha pénzügyi nehézségek miatt senki sem maradna le a táborozásról, ezért igyekszünk segítséget nyújtani szociális alapú 15.000 Ft-os, 20.000 Ft-os és 25.000 Ft-os kedvezményeinkkel, amiknek összege a táborozási díjból kerül levonásra egy kuponkód megadásával. Ezen felül, lehetőség van 10.000 Ft-os barátkedvezmények érvényesítésére is.

 

Amennyiben ezekkel együtt sem tudják kifizetni a táborozási díjat, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot Ágoston Mihály táborvezetőnkkel a magoston@wol.org e-mail címen.

 

Kedvezményeinket csak a rendelkezésre álló kedvezményalap erejéig tudjuk biztosítani!

1. ALAPKEDVEZMÉNY

Szociális alapú kedvezményigénylés feltételei:

 • a táborozó csak egy heti táborunkban vesz részt 2023 nyarán

 • az egy háztartásban élők egy főre jutó havi nettó jövedelme az alább részletezett kategóriák egyikébe esik

Kedvezmény kategóriák:

 1. Az egy háztartásban élők egy főre jutó havi nettó jövedelme 130.001 - 150.000 Ft/fő: 15.000 Ft kedvezmény/táborozó gyermek

 2. Az egy háztartásban élők egy főre jutó havi nettó jövedelme 115.001 – 130.000 Ft/fő: 20.000 Ft kedvezmény/táborozó gyermek

 3. Az egy háztartásban élők egy főre jutó havi nettó jövedelme nem haladja meg a 115.000 Ft/fő összeget: 25.000 Ft kedvezmény/táborozó gyermek

 

Az egy háztartásban élők esetében az egy főre jutó havi nettó jövedelem nyilatkozatában, kérjük, hogy vegye figyelembe az alábbiakat:

Kinek a jövedelmét kell figyelembe venni?

A közös háztartásba tartozók jövedelmét.  Közös háztartásba az olyan együtt lakó személyek tartoznak, akik egy ingatlanban vagy annak egy részében élnek, illetve a létfenntartás (pl. étkezési-, rezsi-, napi kiadások) költségeit - legalább részben - közösen viselik. A családdal együtt élő rokon (pl. nagyszülő) vagy nem rokon személyek (pl. a családdal élő államilag gondozott gyermek) szintén beletartoznak a közös háztartásba, az ő jövedelmüket is bele kell számítani a család havi jövedelmébe, illetve az egy főre jutó havi jövedelem számításánál őket is figyelembe kell venni.

 

Milyen jövedelmet kell figyelembe venni? 

A munkaviszonyból, vállalkozásból származó keresetet, ezen kívül a nyugellátást, a gyermekek ellátásához és gondozásához kapcsolódó támogatásokat, a családi pótlékot, az árvaellátást, ápolási díjat, tartásdíjat, ösztöndíjat, illetve egyéb bevételeket is.

A kedvezmény kérelmezésének folyamata:

 1. Kérjük, töltse ki online kedvezménykérelmi űrlapunkat.

 2. A megadott adatok alapján munkatársunk ellenőrzi kérelmét. Három munkanapon belül visszajelzünk Önnek a megadott e-mail címén és pozitív elbírálás esetén elküldjük az igazolt egy főre jutó havi jövedelemi szintnek megfelelő kedvezményre jogosító kupon kódját.

 3. A kapott kuponkód megadásával kitöltheti jelentkezési lapunkat táborunkba. A rendszer így már a kedvezményes árat fogja kiszámlázni Önnek. 

 

Mivel a kedvezményt nem automatikusan adjuk, kérjük, ne jelentkezzen a táborba addig, amíg a kuponkódot meg nem kapta, mert utólag nem áll módunkban támogatást jóváírni!

2. BARÁTKEDVEZMÉNY

Igénylési feltételek:

Barátonként 10.000 Ft kedvezményben részesül az a táborozó, aki egy vagy több olyan ismerősét hívja el magával a táborba, aki az alábbi követelmények mindegyikének együttesen megfelel:

 • nem a barátkedvezményt kérelmező testvére vagy vele egy háztartásban élő,

 • jelentkezett és befizette a táborozási díjat,

 • semmilyen WOL Élet Szava táborban nem vett még részt korábban.

Fontos, a barátonkénti 10.000 Ft nem a táborozás árából kerül levonásra, hanem utólag térítjük vissza, miután a meghívott is jelentkezett és kiegyenlítette a táborozási díjat.

Igénylési folyamat:

 1. A kedvezményt igénybe vevő toborzó regisztrál és kap egy számlát.

 2. Megadja ennek az e-számlának a sorszámát a barátjának.

 3. A meghívott a jelentkezése során beírja a számla sorszámát (csak egyet adhat meg), ezzel elindítja a kedvezménykérelmi folyamatot.

 4. A barát is kap számlát a regisztrációt követően, amit befizet.

 5. Amint beérkezett hozzánk mind a meghívó, mind a meghívott táborozási díja, utólagosan visszatérítjük a toborzónak a 10 000 Ft-ot.

A kedvezmény akkor is igénybe vehető, ha a táborozó és a meghívott nem ugyanazon a héten táborozik. A barátkedvezmény a tábori díj összegéig halmozható. Olyan személy is igénybe veheti ezt, aki korábban még nem járt nálunk.

bottom of page