KEDVEZMÉNYEK

Tudj meg többet kedvezményeinkről!

1. ALAPKEDVEZMÉNY

Szeretnénk, ha anyagi okok miatt senki sem maradna le a táborozásról, ezért lehetőséget biztosítunk egy 15.000,- Ft-os alapkedvezmény igénybevételére, ami a táborozási díjból kerül levonásra. Ez csak abban az esetben igénylelhető, ha a táborozó csak egy hétre jön a nyáron, illetve amennyiben Önök megfelelnek az alábbi követelmények valamelyikének:

 • A jelentkező határon túli magyar család gyermeke (ennek igazolásához a jelentkező lakcímét igazoló kártya szükséges),

 • A gyámhatóság elrendelte a jelentkező nevelésbe vételét (ennek igazolásához gyámhatósági határozat vagy a gyermekvédelmi intézet igazolása szükséges),

 • A jelentkező rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül (ennek igazolásához gyámhatósági határozat szükséges),

 • Vagy a jelentkező, vagy a családban nevelkedő testvére – függetlenül az életkorától – tartósan beteg vagy fogyatékos (ennek igazolásához emelt szintű családi pótlékról szóló igazolás szükséges),

 • A jelentkező szociális intézmény gondozottja, valamint ilyen intézményben élő szülő gyermeke (ennek igazolásához a szociális intézmény igazolása szükséges),

 • A jelentkező lelkészcsalád gyermeke (ennek igazolásához a lelkészi hivatal vagy egy gyülekezeti elöljáró igazolása szükséges),

 • A családban az egy főre jutó havi nettó jövedelem – beleértve a gyermek ellátásához és gondozásához kapcsolódó támogatásokat, családi pótlékot, árvaellátást stb. – összege nem haladja meg a 110.000 forint összeget (ennek igazolásához a jövedelemigazolások szükségesek).

 

Az alapkedvezmény igénylésének folyamata:

 1. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük töltse ki az online regisztrációs űrlapot.

 2. Kapni fog tőlünk egy e-mailt, amely tartalmazza, hogy az Ön által megjelölt kedvezménytípust milyen dokumentummal kell igazolnia.

 3. Kérjük, küldje el e-mailben a jelentkezes@eletszava.org címre a jogosultság igazolásához szükséges iratokat!

 4. Az igazolások beküldése után elbíráljuk a kedvezménykérelmet. Amennyiben pozitív az elbírálás, küldünk Önnek egy kuponkódot e-mailben.

 5. Töltse ki gyermeke tábori jelentkezését a kuponkód megadásával, hogy a kedvezményes ár kerülhessen kiszámlázásra!

Kérjük, semmiképpen ne adja le gyermeke jelentkezését addig, amíg a kedvezményre jogosító kódot meg nem kapta, mert utólag már nem tudunk kedvezményt jóváírni!

2. ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY

6.900,- Ft-tal olcsóbban táborozhatnak azok, akik február 21-ig jelentkeznek! Ez az előfoglalási kedvezmény csak abban az esetben vehető igénybe, ha a táborozó megfelel az alábbi követelmények mindegyikének:

 • Legkésőbb 2021. február 21-ig jelentkezik a regisztrációs űrlapon,

 • A táborozás díját banki utalással vagy OTP bankfiókban történő készpénz befizetéssel egyenlíti ki,

 • A jelentkezéstől számított 5 naptári napon belül a táboroztatás díja jóváírásra kerül bankszámlánkon.

3. BARÁTKEDVEZMÉNY

Barátonként 8.000,- Ft kedvezményben részesül az a táborozó, aki egy vagy több olyan barátot hoz magával a táborba, aki az alábbi követelmények mindegyikének együttesen megfelel:

 • Nem a barátkedvezményt kérelmező testvére vagy vele egy háztartásban élő,

 • Semmilyen WOL Élet Szava táborban nem vett még részt korábban sem ő, sem a testvére, sem vele egy háztartásban élő,

 • Jelentkezett és befizette a táborozási díjat.

Fontos, hogy ez a barátonkénti 8.000,- Ft nem a táborozás árából kerül levonásra, hanem utólag térítjük vissza, amint a meghívott barát is jelentkezett és kiegyenlítette a táborozási díjat. A kedvezményt igénybevevő toborzónak az alábbi ŰRLAPON meg kell adnia a meghívott barát teljes nevét, születési dátumát, valamint lehetőség szerint a barát által választott táborozási hetet is. Kérjük, tartsa be ezt a szükséges sorrendet: először igényelje a barátkedvezményt és csak azt követően jelentkezzen Ön is és a meghívott barát is a táborra. Utólagosan nem lehet barátkedvezményt igénybe venni, ezért kérjük, minden lehetséges meghívottat tüntessen fel az űrlapon még a táborra való jelentkezést megelőzően. Amennyiben ugyanazt a személyt több ember hívja meg, úgy annak ítéljük oda a kedvezményt, akinek a jelentkezése előbb érkezik be hozzánk. A kedvezmény akkor is igénybe vehető, ha a táborozó és a meghívott nem ugyanazon a héten táborozik. A barátkedvezmény a tábori díj összegéig halmozható.

A KEDVEZMÉNYEK EGYMÁSSAL ÖSSZEVONHATÓAK!