KEDVEZMÉNYEK

TUDJ MEG TÖBBET A JELENTKEZÉSKOR IGÉNYELHETŐ KEDVEZMÉNYEKRŐL!

ÚJ KEDVEZMÉNY LEHETŐSÉG!

A kialakult járványügyi helyzet hatásaként sokan elveszítették munkájukat, nekik szeretnénk segíteni ezzel a lehetőséggel, ha más jogcímen még nem igényelték a 15.000 Ft-os alapkedvezményünket. Erre az a táborozó jogosult, akinek legalább az egyik szülője 2020. március 11-e óta elveszítette az állását és még nem tudott újra munkába állni, továbbá még nem részesült alapkedvezményben.

1. ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY

Előfoglalási kedvezményünk csak 2019. december 6-ig volt elérhető.

5.000,- Ft-tal olcsóbban táborozhatnak azok, akik december 6-ig jelentkeznek! Ez az előfoglalási kedvezmény csak abban az esetben vehető igénybe, ha a táborozó megfelel az alábbi követelmények mindegyikének:

 • Legkésőbb 2019. december 6-ig jelentkezik az alábbi regisztrációs űrlapon: ŰRLAP

 • A táborozás díját banki utalással vagy OTP bankfiókban történő készpénz befizetéssel egyenlíti ki.

 • A jelentkezéstől számított 12 naptári napon belül a táboroztatás díja jóváírásra kerül bankszámlánkon.

2. ALAPKEDVEZMÉNY

Szeretnénk, ha anyagi okok miatt senki sem maradna le a táborozásról, ezért lehetőséget biztosítunk egy 15.000,- Ft-os alapkedvezmény igénybevételére, ami a táborozási díjból kerül levonásra. Ez csak abban az esetben igényelhető, ha a táborozó csak egy hétre jön a nyáron, illetve amennyiben Önök megfelelnek az alábbi követelmények valamelyikének:

 • A jelentkező egyik szülője  2020 március 11-e óta elveszítette az állását és még nem tudott újra munkába állni (ennek igényléséhez igazolni kell, hogy álláskeresőként nyilvántartásba vették)

 • A jelentkező határon túli magyar család gyermeke (ennek igazolásához a jelentkező lakcímét igazoló kártya szükséges)

 • A gyámhatóság elrendelte a jelentkező nevelésbe vételét (ennek igazolásához gyámhatósági határozat vagy a gyermekvédelmi intézet igazolása szükséges)

 • A jelentkező rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül (ennek igazolásához gyámhatósági határozat szükséges)

 • Vagy a jelentkező, vagy a családban nevelkedő testvére – függetlenül az életkorától – tartósan beteg vagy fogyatékos (ennek igazolásához emelt szintű családi pótlékról szóló igazolás szükséges)

 • A jelentkező szociális intézmény gondozottja, valamint ilyen intézményben élő szülő gyermeke (ennek igazolásához a szociális intézmény igazolása szükséges)

 • A jelentkező lelkészcsalád gyermeke (ennek igazolásához a lelkészi hivatal vagy egy gyülekezeti elöljáró igazolása szükséges)

 • A családban az egy főre jutó havi nettó jövedelem – beleértve a gyermek ellátásához és gondozásához kapcsolódó támogatásokat, családi pótlékot, árvaellátást stb. – összege nem haladja meg a 100.000 forint összeget

Az alapkedvezmény igénylésének folyamata:

 1. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük töltse ki a következő linken elérhető online űrlapot: ŰRLAP

 2. Kapni fog tőlünk egy e-mailt, amely tartalmazza, hogy az Ön által megjelölt kedvezménytípust milyen dokumentummal kell igazolnia.

 3. Kérjük, küldje el e-mailben a jelentkezes@eletszava.org címre a jogosultság igazolásához szükséges iratokat!

 4. Az igazolások beküldése után elbíráljuk a kedvezménykérelmet. Amennyiben pozitív az elbírálás, küldünk Önnek egy kuponkódot e-mailben.

 5. Töltse ki gyermeke tábori jelentkezését a kuponkód megadásával, hogy a kedvezményes ár kerülhessen kiszámlázásra! A jelentkezési lap az alábbi linken érhető el: JELENTKEZÉS

 

Kérjük, semmiképpen ne adja le gyermeke jelentkezését addig, amíg a kedvezményre jogosító kódot meg nem kapta, mert utólag már nem tudunk kedvezményt jóváírni!

3. BARÁTKEDVEZMÉNY

Barátonként 8.000,- Ft kedvezményben részesül az a táborozó, aki egy vagy több olyan barátot hoz magával a táborba, aki az alábbi követelmények mindegyikének együttesen megfelel:

 • Nem a kedvezmény kérelmező testvére.

 • Semmilyen WOL Élet Szava táborban nem vett még részt.

 • Már jelentkezett és befizette a táborozási díjat.

Fontos, hogy ez a barátonkénti 8.000,- Ft nem a táborozás árából kerül levonásra, hanem utólag térítjük vissza, amint a meghívott barát is jelentkezett és kiegyenlítette a táborozási díjat.  A kedvezményt igénybevevő toborzónak a regisztráció során az alábbi linken elérhető ŰRLAPON meg kell adnia a meghívott barát teljes nevét, születési dátumát, valamint lehetőség szerint a barát által választott táborozási hetet is. Kérjük, tartsa be ezt a szükséges sorrendet: először Önnek kell jelentkeznie és csak azt követően a meghívott táborozónak. Utólagosan nem lehet a barátkedvezményt igénybe venni, ezért kérjük, minden lehetséges meghívottat tüntessen fel a regisztráció során.  Amennyiben ugyanazt a személyt több ember hívja meg, úgy annak a toborzónak ítéljük oda a kedvezményt, akinek a jelentkezése előbb érkezik be hozzánk. A kedvezmény akkor is igénybe vehető, ha a táborozó és a meghívott nem ugyanazon a héten táborozik. A barát kedvezmény a tábori díj összegéig halmozható.

MINDHÁROM KEDVEZMÉNYTÍPUS KOMBINÁLHATÓ EGYMÁSSAL!

 • Instagram - White Circle